Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Film, godis och Åska.

Jag och William åt lite godis och såg på Planet 51 riktigt rolig var den. Massa sextiotalsmusik och sen massa vuxen skämt. Var ju tecknad eller ja animerad men jag tycker nog den var lite mer för kanske tonåringar än barn men William garvade med. Åskan bullrade på som fan utanför.
Är trött tror nog William kommer somna tidigt. Körde Björns raggarbil hit så den står utanför oss idag, tycker egentligen inte om att köra den ensam. Gillar inte att fixa med bilen själv, haha jag vet hur man kör och hur man tankar men mer fattar jag inte med bilar *s*.

*oskyldig

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: