Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Säljes.

Precis tagit och plockat ut en 5 tror jag? Meter HDMI kabel samt en lika lång ljudkabel från min tv. Min dator har vägrat få det att funka, datorn får för sig att just den hdmi kabeln själv för ljudet fast det gör den inte. Så ska sälja dom, har på PS3:an jag kör datorn igenom nu istället. Så soft när man liksom slår på musik på datorn slippa sladdar och sånt, men hur som helst tänkte sälja dom. Aldrig använda typ. Eller ja DOM har ju blivit provade MEN aldrig använda i de syftet. Är någon intresserad så ge ett pris.
2 kablar alltså. FINT skick inget skit.

Sen har jag en topp svart jag funderar på att sälja storlek S eller M, men jag hade för stora tuttar för den. Provade sen har den legat i min garderob för jag trodde väl någonstans att tuttarna kanske skulle krympa *S*. Skämt o sido, den har prislappen kvar. Köpt på nelly.se förra året för 300. Slänger in en bild. Är någon intresserad av att köpa den så ge ett pris. Jag kan skicka den med post men du får stå för porto då. Lär inte bli så mycket knölar ihop den så det blir billigt.

Även en rutig tunika? Från Nelly.se , den är jätte fin men det är sånt där typ dragspelsmönster bak och SÅNT hatar jag. Även denna har fått ligga orörd. Är  M på den.

Svart halterneck tunika och rutig tunika/klänning?

Tunika

Svart tunika

Har sån där lager på lager modell.

SÄG till om ni är intresserade.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.