Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Kopiering på hög nivå.

Nu har jag gjort klart fram tills sista mars 2005. Känner mig fan duktig, haha. *S* .
Sett på the secret life of the american teenager och fick lite tårar i ögonen tyckte Ben var ett skit huvud som gjorde så där mot Amy. Tårarna kom när Ricky lämnade av sin mamma. Gud jag är helt såld på den där serien. Fixade lite inne i min klädkammare som jag gjort till lite styling rum. William drog med Björn i morse till Kniva, Björn ska fixa bilen. Lite roligt för läste i ett inlägg från 2005 när han köpte den där bilen är ett tag sen nu. Den har hängt med ett tag. Får se när dom ringer vi skulle äta ihop. De här borde vara en matblogg för jag äter och äter. Jävla matatomat jag är!

26 Comments

 1. Åh, jag ska se avsnittet senare ikväll. Har varit jättedålig av migrän hela dagen men nu är jag peppad för att se serien.. Ben är ju så jäkla osmidig överhuvudtaget. En riktig toffel..
  Hehe, tycker det är lite kul att Bens pappa är med i Sopranos..:-) Han ser faktiskt lite maffia ut samtidigt som han är hur gullig som helst. Skulle vilja ha en så go pappa..Haha..

  1. Sarah – Usch stackare 🙁 .
   Jävla Ben blir så förbannad på honom. Han är för lite man för mig haha *S* . HAHA jag tycker också de är kul, och håller med. Han verkar vara sån där super pappa. Förstående och hård när det behövs 😀

 2. Jaa precis, & jag har ju verkligen förstått nu att de ja gjorde var ett misstag, men har mognat såpass mycket så jag vet att de aldrig skulle hända igen 🙂

 3. Matatomat?! D va ett nytt ord :p

  Sv: Fick ordning på min familjeliv, va en som hjälpte mej att hitta. Fattar inte hur man kan göra en sån viktig grej så svår :p Tack för du försökte iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: