Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Mitt ”Showroom”

Jag kom hem och fixade lite i min klädkammare som någon av mina vänner frågade om det var ett showroom, har aldrig hört begreppet innan men de kanske det är? Jag har skor, väskor, smink hårvårdsprodukter osv därinne. Bra att ha sånt på en plats. Förutom de ställde jag in mina cd-skivor där idag för att ha dom någon annanstans, tyckte faktiskt det blev riktigt bra. OM jag får säga det själv S .

Lite rum (kartongen hade jag tyvärr glömt fanns där)

Där jag har lite smink osv. Väskor i gröna längst ner.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: