William Småbarnåren Leksand och dagen med bilder.
Småbarnåren

Leksand och dagen med bilder.

Går mer och mer ifrån att befinna mig på bilddagboken. Jag orkar helt enkelt knappt gå dit längre. Lättare med min blogg tycker jag *hehe*. Jag funderar en del hur man ska göra? Ska man kanske vara kvar på bilddagboken eller skippa det har verkligen inte bestämt mig. Lägger i alla fall upp bilder och berättar om dagen genom dom här. Så läs under bilderna så får ni veta vad denna spännande dam haft för sig idag. DET är självklart ironiskt mitt liv är inte speciellt mer spännande än någon annans. Hela anledning till att jag ens bloggar är för att jag är så pass dement att jag behöver läsa igenom ibland vad fan jag sysslar med. Om jag inte gjorde de hade jag förmodligen likt Drew Barrymore 50 first dates i inte kommit ihåg ett skit dagen efter.

Undrar vad Veckorevyn tänkte med denna premie?
Björn provade klockan och den VAR för stor för honom!

Jag väntade på skjuts till Leksand. Eller snarare att som skulle komma.
Toppen är från Veckorevyn den med.

Åt glass utanför Statoil i Leksand.
Där jag en gång i min ungdom 2002 om jag inte minns fel.
Fick veta att jag hade SÅ jävla snygg röv av en främmande karl (så klart).

Glass e gott!

Jag “skalar” alltid av Magnum innan jag äter den. TYCKER de är godast så.
Dock tycker jag den påminner om en penis (Eller Snopp men vissa kanske är känsliga)
när man äter den. Jag minns en gång när jag med munnen gjorde den lik en penis (snopp)
och min kompis höll på att dö. MEN så är jag snopp fixerad också.
(Ja helt likt en snopp är dom ju inte men jag har föreställt mig den som en snopp i flera år. VET inte varför?)

Mumsa Glass.

En fontän i Leksand.

Satte oss på en pizzeria i Leksand. Jag och Björn åt Pizza (jag en calzone)
William vägrade äta Pizza och skulle ha en korv på Statoil istället.

Kuckakola. (Coca-Cola) . Roligare då med Kucka som betyder bajsa på dalmål 😉 .

Provkörde en bil i Leksand. HELT underbar var den.
JAG tycker Björn ska köpa den 😉 .

Drog hem till Falun. Här har vi också fontäner.

Runt om i stan står dessa fina bockar i olika färger.
Dom ägs av olika företag. Tycker dom är riktigt fina faktiskt. William gillar att klättra på denna.

Bocken från sidan.


3 Comments

  1. Tack! 🙂 Va lite tveksam till att mäta redan, men vart ju himla glad när det försvunnit SÅ mycket!
    Äter dessutom precis som vanligt i övrigt, vanlig frukost, kvällsfika och så nåt gott då och då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: