Drog till Ikea i Valbo. Blev bara bestämt i morse. Hittade trosor och 2 par bh’s samt några glas från Ikea. Hittade inget annat men var kul att bara strosa runt där och göra något annat än Falun för omväxling.

Dagen bara swischade förbi och när vi kom hem gick jag in och handlade för 200 kronors matchecken jag vann från Findus, blev massor och det jag betalade i kassan sen blev 49:- och de var då tacoskal och fil jag handlade de för. Laktosfritt är dyrt så ja var därför. Kändes rätt roligt faktiskt, hade trevligt. Provade nyss objektivet AHHHH de är helt underbart, man kommer så nära men självklart kan jag inte typ knäppa allt för nära S , lär stå en bit ifrån. Så nu ska här ut’s i naturen och fotografera, någon som vill ställa upp som modell som jag får öva mig på.

ÄLSKAR som sagt att fotografera, gick på fotokurs på elevens val på högstadiet och min dröm sen jag var liten var att bli fotograf tyvärr så är det så många som drömmer om de så jag förstår ju att läraryrket kanske ligger mig närmare tillhands s. Lite bilder.

På väg till Valbo (mobilkamera)

Ikea mat.

Drömmer sig bort bland leksakerna.

Mitt nya objektiv

Provar nya objektivet MAN kommer så sjukt nära 😀 (STOD på balkongen och fottade)

PROVA objektiv. 😀

Mitt “vanliga objektiv. Trosor från CUBUS.

2 stycken BH:ar

Två stycken BYSTHÅLLARE 😉

3 stycken underbyxor 😉

MYCKET bra budskap!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: