Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Äntligen funkade uppgraderingen

Försökt hela dagen men den har inte,velat, så tog bort en massa teman använder ändå bara det här och WP’s basic tyckte jag var tråkiga =p.Är nöjd med sidan nu så.I alla fall har den inte velat uppgradera men när jag tog bort massa teman blev den genast med på mina krav.Nu ligger jag nedbäddad och surfar, ska sova.Imorgon eller möra som man säger därifrån jag kommer ska jag städa och tvätta.Go natt på er alla fisrumpor! ;-),

P.s Vem har sagt att fisrumpa är något negativt?Fisrumpor är ett bra ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa