Wooohooo!

Nu finns alla inlägg från 2004 när jag väntade William tills idag på den här bloggen. Känner mig fan duktig S. Varit kul att läsa igenom, språket har helt klart förändrats med tiden och så mycket annat. Spännande när man ser hur man vuxit. Blivit vuxen med bloggen typ S .

Var till Borlänge. Björn köpte nått slags mekaniskt lego? Tror det kostade 1500 eller nått till sig själv men som William också får leka med. Haha, ja tänk om man själv skulle köpa en barbie. Björn bara, JA alltså det är ju för Williams skull S. Han kan inte erkänna helt fullt ut att han tycker det är skit kul att bygga heller. Haha karlar om arbeta med händerna men sånt anser jag är manligt. MÄN ska kunna fixa saker, menar det är inte manligt med en karl som inte kan göra nått liksom hehe. MEN de är min åsikt, om andra har annan så är det så.

I alla fall var in på lager och köpte 3 pack trosor för 119 tror jag det var? JAG är beroende av nya underkläder sånt köper jag ofta. Köpte även 2 nya disney filmer sen på City Gross åt William. Blev disney klassiker så klart. 99:- kr styck kostade dom. Så de ska vi se på imorgon. Han fick också filmen Aristocats från Cdon.com idag.

Film

Filmer från Citygross 99:- kr styck.

Trosor!


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: