fbpx
Dark Mode Off / On
Fika & måltider Hälsa & motion

Taco-lunch och promenad.

Idag fick jag min morgontidning fick ett bra erbjudande så tänkte att jag kunde läsa den. SKÖNT med morgontidning faktiskt, sen så ringde Björn så vi bestämde att jag och William skulle gå hit och luncha. Tacos som jag varit sugen på i flera dagar SÅ de gjorde vi. Så nu har jag ätit tacos, YUMMIE. Älskar verkligen tacos, måste helt klart vara blad det godaste som finns att äta. Nu bygger pojkarna LÄS far och son, och bygger lego ihop bakom mig i Björns soffa. Själv passade jag då på att blogga i brist på annat liksom. Känns som det blir en lugn dag, inte direkt något väder som bjuder på underhållning S. Vad ska ni göra idag?

Related Tags:

5 Comments

  1. Ja och tänk att man måste fara till Norge för att hitta en kjol på HM 😛 hehe. Men det blev bara en kort sväng då T bara gnällde och ville till leksaksaffären 🙂

    1. Malle – Haha ja det är ju en bra tur 😉 . Är ju ofta olika kläder på HM i alla fall 😀 .
      Hehe låter som William han blir skit uttråkad i affärer :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.