Småbarnåren

Borlänge och lite annat.

Befinner oss just nu här hemma. Ska snart åka till Borlänge med Björn. William äter makaroner och köttbullar eller ja, verkar ha ätit upp nu för jag hör att han spelar PS3 igen. Ska svara på era kommentarer snart LOVAR. Hehe, jag har lite fullt upp är i augusti 2008 nu inte alls långt kvar så idag blir jag säkert klar med alla blogginlägg här så då kommer jag blogga mera. NU är jag alldeles inne i att överföra inlägg *S* . I alla fall angående föra över så önskar jag just nu att jag INTE skrivit privata inlägg *S* . Att man skulle kört på att endast skrivit öppet då hade jag fått en fil att bara köra in här på wordpress men ja allt är inte så himla enkelt.

NU ska jag ta och byta tröja sen drar vi till Borlänge.

8 Comments

 1. Att du orkar..:-) Sjukt mycket inlägg ju..=)

  Hoppas ni får en trevlig helg förresten, det slog mig just att det är Fredag.. *senildement*

  1. Malle – Nej självklart inte =).Men könner som dom som aldrig kommenterat folk som besöker sidan flera gånger dagligen och som inte ens gjort sig till känna irl, man undrar ju vilka dom är.Vi var dit och shoppade lite bara =)

   1. Ja, då förstår jag. Lite drygt. På min är det (nästan) bara du som kommenterar :S
    Okej, finns det mer att shoppa på där eller? Ni bor väl i en stad med?

    1. Malle – Trist 🙁 .
     Nja, alltså dom har några andra butiker, typ cubus och barnens hus (som jag gillar att gå på) annars finns alla butiker här. Men kul att åka bort ibland. Dom har burger king och max också, fast max ska komma till Falun och dom ska bygga en ny galleria här som står klar nästa år så antar att de kommer fler butiker då med. Falun satsar mer på typ friluftsliv än Borlänge. Borlänge är väl “ny stad” typ. Dom har ingen stad tex, utan allt ligger i köpcentret. Här i Falun har dom satsat på att behålla allt i stan så därför blir det ett köpcentrum för första gången typ i Falun nu. Falun är äldre stad också, dom valde mellan Falun och stockholm till huvudstad SÅ Falun är riktigt gammal. Men dom är inte så villiga att expandera *S* 😉

     1. Ah, då förstår jag.. Hemma är det vi som har Cubus osv. Affärer som inte finns i Umeå 🙂 Lite underligt men. Däremot kunde McD inte överleva hos oss, men lika glad är man ju för det! 🙂
      Kul med ny galleria! Vi får ju kanske utökat snart en av våra 3, pratas om en eller två till våningar osv..

     2. Haha okej :-p . Ja de är ju kanske ovanligt att inte mcd överlever *S* . Det blir nog bra tror jag 😀 . Ställen att spendera sina pengar på är ju alltid uppskattat haha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: