Ringde Björn och vi bestämde oss för en Maesto lunch med kycklingsallad. SÅ gott var det. Eller ja, Björn tog kebabtallrik jag själv är beroende av Meastros kycklingsallad så det var de jag åt. SÅ sjukt gott, begriper inte hur någon kan ha SÅ god sallad. Helt klart bäst i stan man riktigt njuter.

Åkte hem sen , nu är Björn och William på Björns jobb. Måndag idag och solen skiner. Ska snart kolla om tvätten i torktumlaren torkat, om den har de ska den plockas ur och läggas i skåpen och sen ska jag lassa in sängkläder för tvättning.

Fick paket

FILMER!

I Björns bil i väntan på bilprovning.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: