Veckans blogg?

Funderar lite på det här med veckans blogg. Ställer förvisso aldrig upp i sånt själv men tänkte att jag kanske skulle ha det i min blogg. Är någon intresserad?

I fall du är intresserad, skriv en motivering här varför just DU ska bli veckans blogg hos mig. Berätta lite om din blogg, vad den handlar om osv.
Är det du sen som blir veckans blogg låter jag din motivering komma upp i ett inlägg på min blogg samt med en pintscreen på sin sida. Låter de bra? I så fall anmäl din blogg här.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

13 thoughts on “Veckans blogg?

 • 1 augusti, 2010 at 13:40
  Permalink

  jag vill jätte gärna bli veckans blogg! 😀

  jag behöver läsare, det är mycket roligare att blogga när man vet att lite folk läser den 🙂

  Jag bloggar mest om min vardag, musik & bilder. & allt anat jag gör i mitt liv. skriver itne så seriöst i mina inlägg. jag gillar mer att läsa roliga bloggar så jag är lite den type ;p kika gära in!
  kram!

  Reply
 • 1 augusti, 2010 at 15:31
  Permalink

  Sv: Inte så mycket, städat och lite sånt hehe 🙂 sj?

  Jag vill vara med! 😀 Här är min motivering:
  Min blogg är 100 % mig helt enkelt. Jag gillar att visa det man köpt, skriva om min vardag i allmänhet och vardagsproblem, sen är jag ju väldigt social av mig så jag brukar kommentera många bloggar och fråga om allt är bra och så 🙂 En sak jag älskar att läsa om är tips, sånt man kan ha nytta av. Jag har ju samlat på mig en hel del tips som jag bara måste skriva ut ibland så att andra också får veta. Själv gillar jag inte när vissa bloggare visar upp vad dem köpt och sen inte skriver vart kläderna eller sakerna kommer ifrån eller hur mycket det kostade. Jag däremot vill dela med mig av så mycket som möjligt till alla mina läsare! Livet är för kort för att behålla allt för sig själv 🙂 Har ju även skapat en kategori “Rolig fakta” för de som inte vill läsa om min shopping tex, så jag hoppas att fler hittar något som de vill läsa om i min blogg.

  Reply
  • 8 augusti, 2010 at 18:12
   Permalink

   Var inte så stor aktivitet på veckans blogg så jag skippar detta men godkänt kommentarerna så folk kan läsa i alla fall.

   Reply
 • 1 augusti, 2010 at 18:31
  Permalink

  FRÅGESTUND!
  lämna gärna en eller flera frågor! 🙂 TACK

  Reply
 • 1 augusti, 2010 at 22:14
  Permalink

  aldrig fel med en rejäl partykväll 😀 !

  Reply
  • 2 augusti, 2010 at 13:23
   Permalink

   Linda – Hehe nä brukar vara så. Man liksom glömmer bort ställena 😉 . Helgen har varit bra. För er? kram

   Reply
 • 2 augusti, 2010 at 22:10
  Permalink

  Kanske min? Den handlar om mig Nina Ruthstöm: Jag är en driftig, passionerad trettioåring som faktiskt är jävligt nöjd med mig själv. Jag är en skitbra mamma till Ville född -08 men möjligen en mindre bra fru till Robban då jag sitter för mkt vid datorn.
  Vi bor som i en dröm, på Gotland i ett ofattbart vackert hus som vi ritat och byggt (med hjälp).

  Jag är dominant, ödmjuk och egenföretagare. Stolt feminist som älskar rosa. Jag brinner för genusfrågor men hatar den förlegade mansollen.
  Jag har startat en tjejklubb för att jag älskar, hejar på och beundrar kvinnor.
  Jag uppskattar att träffa (nya) människor och diskutera saker med substans.

  I min blogg skriver jag personligt och engagerat, mina åsikter som jag ganska sällan dryftar i verkliga livet (efter som jag är rädd att trampa någon på tårna). Allt mixat med vackra foton.

  Välkommen att bli upplyst, känslosam och inspirerad!

  Reply
 • Pingback:Take me home. |

 • Pingback:Take Me Home. - Orsakullan Som Blev Mamma Vid 20 - Dalaliv, Finporslin & Pudelliv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: