Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Grejar med bloggen.

AW nu är min panel rosa! Alltså hela sidan där man kommer in, länkarna är också så smidiga nu så att jag har dom på sidan men istället för att behöva öppna länk så kommer dom nu så jag kan dra ut dit jag ska på sidan. AS smidigt. Sen jag menar jag erkänner jag är kåt på rosa saker så detta var helt underbart för mig.

Dagen har gått sjukt fort, som jag skrev innan städade jag och grejade allt de dära. Pluggade och lite senare drog vi till Björn och åt kyckling. Åkte hem och William som är inne i gnälla mycket stadiet, barn gnäll alltså typ: Åhh jag vill inte, dumma dig osv. Inte riktigt likt William då han aldrig varit speciellt gnällig men den fasen ska väl också gås igenom antar jag?

Annars fixade jag kusinens blogg idag. Hon blev jätte glad för den. KUL när man kan fixa saker åt folk. Nu ska jag spana runt på nätet. Dålig verkstad här, blev inte många barn gjorda som det heter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa