Gissa vem som blev smått galen i morse? JO jag, slog på datorn och skulle skriva (datanörd som jag är) och M N OCH B funkade inte jag försökte städa av men inget hände, gick och lämnade William och klockan tio begav jag mig till siba med garantin och tangentbord i högsta hugg. Fick ett nytt, samma modell men nytt han sa att jag nog fått ett måndags exemplar DE tackar vi för.

Innan detta hade jag renbäddat min säng, ljuvligt skönt att lägga sig där i natt sen. Nu ska jag hänga lite tvätt samt slänga in ny tvätt. Plocka i och ur disk ur diskmaskinen, och sen? Ja sen ska jag väl plugga är ju liksom de som tycks vara mitt livs uppgift. I alla fall tills mitten av januri 2012 tro mig, jag längtar mig galen tills jag står där med min examen. LÄRAREXAMEN!


5 kommentarer

 1. Hej, undrar om du har lust/vill hjälpa mig igen att ändra om lite på min blogg igen? inget avanserat utan typ bara byta ut korten mot något nytt….
  Säg gärna till om du har tid nån dag =)

  Kram!

 2. Hehe kan tänka mig frustrationen! Har det inte lika lätt jag om det händer mig, bärbar dator.. :S
  Lite avis på examen, om jag hoppar tillbaka på lärare är jag klar samtidigt som du.. Annars.. 2 år till :/

  1. Malle – Usch förstår dig, jag känner att jag pluggat länge nog nu. Sammanlagt har jag pluggat året runt sedan William var 10 mån, jag är skoltrött haha.
   Läste in gymnasiet först och sen nu högskolan. Skoltrött ab 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: