Städa

Fönstertvätt.

Då har jag börjat att tvätta första fönstret ska gå över till dom andra. Tänkte även att jag BORDE ringa värden om Williams tapeter igen, förra gången så “såg” han inget fel. JAG undrar hur man kan missa detta (lägger ner bild) . Jag kände liksom att det bara var ett sätt att SLIPPA betala det där, fan tapeten kanske ramlar ner eller nått? Hade velat ha andra tapeter på Williams rum också, blått med china tecken är fan inte najs. Egentligen har jag hallen och datarummet jag också vill byta på. Ett hem i vitt vill jag ha, eller ljusa tapeter, jag gillar inte när det är mörkt hemma.

Annars har jag lämnat på fritids, där visade William mig först att dom har en “stor” tv, eller ja egentligen är det ju sån där filmduk ni vet och William var grymt imponerad för dom hade fått se sommarlovs morgon på FRITIDS. Till saken hör att han hela tiden får mer och mer chockar över skillnaden mellan fritids och förskolan. På förskolan är ju inte tv så vanligt, eller ja film på fredagar möjligen, och sånt här i stan är det sockerförbud, så kräm, oboy och juice förekommer inte på dom flesta förskolorna. Glass är vid månadskalas och sånt, skillnaden med fritids är nu att William helt lycklig berättade att “MAMMA man får OBOY ibland” för William är oboy lyx eftersom de inte är något vi dricker till vardags. Han kan få en kopp på vintern om vi varit ute till exempel. Oboy är ju som att dricka socker rakt igenom, och att få det för honom är LYX i massor.

Ändå tillhör jag inte familjen sockerförbud men jag tycker inte om att ha oboy som frukost eller att massa onyttigt jämt. Jag försöker hålla att godis är godisdag. Vi äter sällan fikabröd heller. Kanske någon gång ibland, jag känner mig som värsta jävla precktomama nu men är inte så utan mer att jag vill inte att socker ska vara i förstora mängder.

Där på fritids i alla fall hittade jag också en bok som jag hade på grundskolan. SNACKA nostalgi, jag blev helt WOWIG i kroppen. Drog till maxi och handlade diverse saker.

Nä nu ska jag kolla tvätten, fortsätta tvätta fönstren.

Änder i stadsparken.

Tapet börjar lossna i sonens sovrum.
HELT av sig själv.

Delat sig med massa luft under.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: