Författarens egna ord. Skumt blåmärke.
Författarens egna ord.

Skumt blåmärke.

Jag har haft ont i huvudet ett tag samt armen, nu dyker detta upp. Så nu ringde jag vct är skitnervös nu tänker att jag fått cancer eller nått. Fast så säger min mormor att det kanske är något med det faktum att jag haft blodpropp det har jag inte ens tänkt på fan, jag är skit rädd just nu. Hatar att nojja mig över saker. Om ringer väl relativt snart från vct så kanske dom kan lugna denna hypokondriska tjej.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: