Jag drog till maxi idag. Så i kön för ATG och sånt tränger sig en gubbe före mig i kön. Jag blev irriterad men orkade inte tjafsa med senila gubbjävlar. I alla fall, när det blir hans tur så ber han om ett paket med tjosan, jag tänkte i mitt stilla sinne VAD fan ska gubben med de till? Menar 80+ så stor rädsla för sexuellt överförbara sjukdomar borde han inte vara och hur stor är chansen att en gubbjävel som tränger sig före mig i kön får ligga med kvinnor i åldern för att bli gravida.

Hur som helst, kassörskan börjar leta bland kondomerna och gubben säger då lite förläget: DET är cigaretter, han skulle ha hobson cigaretter och inte tjosan kondomer. Jag fick hålla mig för skratt men inombords skrattade jag så jag höll på att pissa på mig. Haha, rätt åt gubben och fy fan va pinsamt för kassörskan. Sånt här kan dock göra min dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: