Tänkte baka lite, göra en riktig bakdag kanske? Skulle kännas rätt skönt att liksom ha det gjort. William är i skolan och jag sitter här. Skrivit lite kommentarer i bloggar och ska fortsätta med det om en liten stund. Herre gud människor ni skriver ju så man knappt hinner med att läsa, vart får ni all tid ifrån?! Galningar!

Tid är pengar, TID är något man har dålig med. TIDEN som aldrig står stilla. Den där tid skulle jag vilja ta ett snack med, han (måste vara en karl) är både dyr, stressig och tränar flitigt. Jag skulle vilja bli vän med herr tid för han tycks ha all tid i världen för allting.

NÄR ni ändå är här, glöm inte svara på frågorna i från det här inlägget.

25 kommentarer

  1. Sv: Ja det finns risk för det men då får man kompletera med en bra ansikts kräm 🙂

    Jaha, haha där ser man 🙂 Världen är som sagt liten ibland 😉

  2. Jag förstår inte heller hur alla har tid att blogga så mycket som dom gör.
    Jag bloggade mycket innan jag fick barn och medans Joline var liten då hon sov mycket. Men nu finns det verkligen ingen tid.
    MammaTessan recently posted..Torsdag den 19de

    1. Linda – Bott strax innan campingen typ, precis bakom kommunhuset som man åker förbi för att komma till campingen, sen har jag bott precis vid infarten till Orsa höger i rondellen. Så har jag bott vi centrum och precis I centrum också :-p . Flyttat mycket i mitt liv, bott i 13 olika hem, varav 4 av dom är här i Falun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: