Precis gjort banan och vaniljpannkakor till William. Riktigt gott för barn, jag tycker det är helt okej men är mer barn specialitet tror jag S. Enkelt är det att göra också. Bara vanligt pannkaksrecept sen slänger jag i 1 banan (för större familjer blir det ju fler bananer) och sedan så kryddar jag med lite vaniljsocker. Steker som vanliga pannkakor och sen brukar jag ha socker på till William. Sylt går också men socker blir något godare, egentligen kanske det mer är som en dessert men det funkar som lunch också.

Tog ingen bild idag men ni kan ju prova göra själv får ni smaka dom.

6 kommentarer

  1. Skivar du banan i då? Har gjort de nån gång, men tycker det blir så svårt att vända, och så måste jag göra mkt tjockare pannkaka med. Och här är det bara Jag som gillar det, inte Tindra 😛 Så det är sällsynt.
    malle recently posted..Nu- träna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: