Fan va soft, precis städat hela hemmet finns det seriöst något mer avkopplande en ett helt städat och rent hem?
Duschar har jag också gjort, idag ska vi äta kräftor och sen ska jag laga en Västerbotten paj till det också. Fan sitter det ordet ihop eller särskrev jag nu? Blev osäker, i alla fall så är det första gången jag gör som paj så det ska bli spännande ska nog börja runt 15.30 tiden kanske då kommer Björn hit sen runt halv fem så ska vi åka mot honom och äta. Lugnt här annars, William äter som sagt. Dåligt väder är det också.


6 kommentarer

  1. Västerbottensostpaj menar du nog 🙂 Och det sitter ihop, men även med “ost” i mitten, eftersom den är det speciella med pajen!
    (Dock heter osten egentligen Wästerbotten… med W inte V)
    malle recently posted..Nu- träna!

    1. Madde – Aha, för så stod det i min receptbok hehe :-p . Googlade så verkar det hela så också, kanske dom heter två olika saker? Beroende på uttal eller något?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: