Dark Mode Off / On
Loppis & second hand

Sälja saker.

La ut bokhyllan i förrgår, glömde skriva det. Nu har jag betalat lite räkningar står fortfarande i valet och kvalet över den där ellos räkningen. Fast det blir nog så att jag betala in hela ellos beloppet. DET känns som att det skulle vara rätt soft att ha betalat av hela det där. Skönt nästa månad också när jag inte längre har tele2 boxen. Tyvärr så råkade jag skaffa canal + lätt övertalad som jag är, men nu sista september så ska jag vara kvitt dom. SKA bli sjukt jävla skönt att slippa betala dom där lite över 200 kr som jag måste betala för dom kanalerna. Det och sen mitt uppsagda gymkort (MÄRKT väl att jag får mer pengar över sen jag inte betalar det längre) kommer ge mig 600 ibland rent av 800 mer i plånboken varje månad. Lite för er som jobbar, MYCKET för mig som student.

Har också skrivit upp många tider nu jag kan jobba på. Ska försöka jobba som ett AS hela hösten så man får lite pengar i alla fall. Får hoppas dom börjar ringa in en snart är skönt med lite pengar i plånboken *hehe*.

Nä nu ska jag gå och sova. Har terroriserat mina stackars simmare ikväll igen, dom vägrade skaffa fler barn efter 4 stycken i hemmet. Paret står på unga vuxna? Vet inte vad det är för ålder men det är precis över tonåringar och jag hade proppat på dom 4 ungar som var bebisar och barn och tonåringar samtidigt. Mina stackars simmare grät och var helt knäckta av förödelsen nu har dom precis blivit vuxna och deras barn blev tonåringar/unga vuxna så jag skickade ut dom ur hemmet så nu som vuxna skaffar dom barn igen. HAHA, fast tyckte graviditeten var betydligt kortare nu en innan. Hon fick mage POFF direkt och ungen (flicka) föddes inom 2 dygn. DET brukar ta betydligt längre tid. Hur som helst hon fick en flicka vilket leder till att mina simmare nu har 1 son och 4 döttrar, deras livsmål var 5 barn men jag har precis lyckats göra henne på tjocken igen. Jag skulle vilja att det blir tvillingar den här gången. GÄRNA pojke och flicka dessutom. Hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: