Jag är egentligen ingen kock men jag tycker det är rätt kul att laga mat ibland. Sophie gav mig ett recept förut på baconröran jag brukar göra, den är riktigt god och är så lätt att slänga ihop som till lunch. Jag älskar verkligen MAT.

2 kommentarer

  1. Va d en liten mus som skulle äta från den tallriken? :p Såg inte ut som en som älskar mat iaf 😀
    Baconröra e himlans gott. Men jag tror bestämt d där va på ett annat vis än jag brukar göra 🙂

    1. KackMarie – Jag tog mer sen :-p . Finns miljoner sätt att göra det på tror jag. Brukar ha bluechees och sen cremefrishe och göra sås av, sen ska man ha purjolök också egentligen men det köpte jag ingen. AS gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: