Lärarprogrammet

Skriv under för mindre barngrupper i förskolan!

Som student men även mamma tycker jag att det är alldeles för mycket barn i förskolan. Att endast ha 3 personal på 22 barn är inte okej, men det här är ändå fler en för många andra runt om i landet. Jag tycker att ALLA ska skriva på för barnens skull, mindre grupper ger mer pedagogik för barnen, lugnare tempo på förskolan och mindre ljud för små och stora öron. SKRIV på för framtiden!

MINDRE BARNGRUPPER I FÖRSKOLAN!

7 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: