Lillebror kom förbi här på kvällen. Vi såg på Elmo filmen och sen kikade vi lite på tredje klotet från solen, The simpson och 2 and a half men, blev också sen att se biltokig tror jag programmet hette där min kompis Sofie var med, jätte kul. Sen så nyss åkte min bror. William sover och har lekt rövare med sina kompisar som bor i samma hus 3 killar i ungefär samma ålder, eller ja William och den ena går i skolan medans den andra killen fortfarande går på förskolan men dom är som tre killar i den åldern är, leker krig och springer runt och skrattar så kommer dom in och ropar VI går dit eller vi går dit.

Såg för en stund sen av en kommentar här i bloggen att jag är med i nyaste numret av Amelia så NU måste jag köpa känner jag. Imorgon blir det att springa till affären och handla, sen ska jag skicka ett paket också. Fast framför allt blir det matte plugg *snark*, gå igenom dom där jävla svåra matte uppgifterna som gör mig gråhårig.

6 kommentarer

  1. Jaså, hur kommer d sej att ho ska va me i tidninga? Både lokaltidning & Amelia? 🙂

    Sv: Tack för tipsen om klädsidorna. Har kollar runt massa på nätet igår men dom sidorna hade jag missat. Tycker dock d e så himla dyrt allting =/ Sen fanns d lite som va ok priser på dom sidorna, men då fanns d inte min storlek istället.. Sånt e livet 🙂 Tack för tipset iaf!

    1. KackMarie – Är med för jag förtidsröstade och då kom dom dit, sen är jag med i Amelia för jag ställde upp i deras kundpanel 🙂

    1. Jag gick med i deras kundpanel, trodde det var sån där som tex vr har när man får svara på frågor :-p . Men hade lite fel 😉 . Var tydligen så att det var så man fick vara med i tidningen MEN de är ju kul 😀 . Är nummer 20 tror jag som kommer ut i butiken imorgon, eller ja jag insåg de idag när jag började leta efter den 😀 .

  2. Svar: Tack för alla tips. =) Ja nej nog tror jag d kommer funka att bo i en 2:a ett tag framöver iaf. Hade nog varit lättare bara om jag varit själv me bebben, som dig. Men eftersom man har en sambo oxå, som har massa prylar & kläder, så tar ju d oxå sin lilla plats :p Men d ska gå! 😀

    1. Fast de går ju ändå, en jag känner bodde hon 1 bebis och man samt 2 bonusbarn i en etta och så bodde dom väldigt länge om jag inte minns fel även när deras gemensamma andra barn kom också. Sen alltså ALLT går en tvåa är ändå rätt stor man kan använda vardagsrummet, som tex soc räknar det ju som att en 2:a är till för en familj med mamma och pappa och barn, så jag tror inte det bara gäller för mig som var ensam. Björn tex har ju ändå så gott som varit här jämt, han har sin mat här osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: