Hennes sminkning och hår vardagsmodell 2007.

Hittade bilder när jag och Anna blev stoppade på kupan 2007 minns inte datum men måste typ vara snart 6 år sen och Hennes letade efter vardagsmodeller. Jag och Anna ställde upp. Resultatet blev följande för mig, bilden dom tog blev sämre en denna och då var det ändå proffs fotografer. Bilden är tagen med mina gamla mobilkamera.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: