Hennes sminkning och hår vardagsmodell 2007.

Hittade bilder när jag och Anna blev stoppade på kupan 2007 minns inte datum men måste typ vara snart 6 år sen och Hennes letade efter vardagsmodeller. Jag och Anna ställde upp. Resultatet blev följande för mig, bilden dom tog blev sämre en denna och då var det ändå proffs fotografer. Bilden är tagen med mina gamla mobilkamera.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: