Författarens egna ord.

Nu är det slut.

Så nu är valet över så nu känns det skönt att slippa alla idiot rösta på den osv. Nu får man ha sin åsikt i 4 år till utan att massa folk ska skrika eller bli förbannad på en. Det är skönt, slippa allas åsikter om vilket parti som är bäst. Sen kommer jag fortsätta tycka att andra som inte röstar så bra som jag är idioter men de är ju min åsikt *haha*.

2 Comments

  1. Kan bara hålla med 🙂 Nu är det vi som får gnälla på alla som röstade fel! 😛
    Gillade Ohly’s avståndstagande från SD ikväll. Men är orolig för att M är lite mer samarbetsvilliga :S
    malle recently posted..Mitt hår längtar! -P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: