Nu är jag riktigt upprörd, om modebloggare kollar nu är det dags för dom att reagera. Nu är det i alla fall valets viktigaste fråga 2014 blir att förbjuda fula glasögon. Herre gud, först kom moderaten med diarréfärgade brillor, nästa sekund dyker det upp en kvinna från vänstern med fyrkantiga tvmodells brillor. Seriöst ska jag behöva titta på detta? Jag finner det provocerande, nästa val kommer jag strida för min rätt att slippa se folk med fula brillor på min tv. Jag betalar ändå för detta, det borde vara min rätt som tv-ägare att bestämma kläder och glasögon på dom som befinner sig på min tv.

2014’s viktigaste fråga, VI vill förbjuda fula glasögon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: