Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Seg snöre.

Kan inte somna, man skulle tro det har med valet att göra men icke är mer fundersam över om jag kan byta, och hur jag skulle passa som högstadielärare eller ja grundskolans senare år lärare.Jag vet inte, jag längtar tills tisdag när jag kan fråga studievägledaren, ska ringa csn så fort jag lämnat william imorgon.Känns stressigt på något vis.Vad ska jag bli när jag blir stor? Hmm.På tal om den saken insåg bittert att jag kommer få ut cirka 15000 i lön efter skatt när jag är klar lärare, haha.15000 med studielån som ska betalas en hyra som säkert är runt 6500 när jag väl är klar.Jag vet inte om man ska skratta eller gråta.Som ensamstående så står man utanför samhället, men antar att det är ens straff för man inte knep igen.Jag känner mig bitter ja, jag har vänt mitt liv och lyckats med saker ingen trodde jag skulle lyckas med och kommer ändå få 15,000 för den saken samt längre pension.Utbildning ger en kanske beundran från andra människor men det ger knappast lön för mödan.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa