Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Shopping.

Dagen började med att jag städade, sen smsade Lisa och frågade om vi skulle luncha, visst tyckte jag så drog på donken. William hade redan ätit så han fick glass (lyx för honom) . Glodde runt och handlade lite på maxi kom hem med en underlagskräm och en film. Gick runt och snackade, hade sån sjuk jävla mensvärk så ville bara dö typ. Blev helt enkelt att jag la mig på soffan och kände mig KILL ME ungefär. Mens är verkligen skit förstår inte folk som tycker att mens är helt okej jag får så ont att jag får döds längtan.

I alla fall la mig på soffan och glodde på tv med William. Var rätt skönt de också. Mamma och hennes man kom hit med presenter åt William skriver mer om de i inlägget över.
Drog på donken (jag åt glass) och William fick happy meal så det blev ombytta roller. Brossan kom dit så sen gick vi hem hit och tittade på filmen jag köpt till William scooby doo och efter det The Big Bang Theory, alltså jag och brossan glodde på de William hade redan somnar och mamma och hennes man hade dragit hemåt.

Nu ska jag strax sova men först kort på dagens shopping.

Lite av dagens fynd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa