Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Magsjuka så förmodligen hemmakväll.

För cirka en halvtimme sen började William spy, först tänkte jag att det kanske gick att åka ändå men nu med lite betänkte tid kanske det inte är någon idée sjukt barn hemma så kommer man ändå bara tänka på de, är väl lika bra att stanna hemma. TRIST hade väldigt gärna åkt och festat känner jag. Var skit längesen och jag har ju mina öl i kylskåpet nu men känns som jag kommer synka deras tid också med chaufför och sånt. Jaja, det blir väl fler gånger liksom. Eller ja kanske inte dit men andra ställen. Bestämde mig just, och jag som köpt fina skor och tänkte klä mig fint MEN vad är en bal på slottet som askungen säger.

Nä myser väl ner mig i soffan istället. Magsjuka är aldrig en bra timeing.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: