Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Grundlurad Harry Potter.

Blev smått upprörd över aftonbladet när dom skriver att det eventuellt skulle bli en ny Harry Potter bok, sen mitt i står det kanske och att man ska aldrig säga aldrig stilen. DÅLIGT. Jag som trodde att jag skulle få läsa ytterligare böcker om Harry Potter. Jag är Harry Potter frälst, få böcker har fångat mig så som Harry Potter och jag äger hela samlingen böcker och filmer som är ute funderar dock på att köpa om dom allihopa på blueray sen. Nu är William också Harry Potter skadad och det kommer lego den här månaden. Gissa vad han önskar sig i julklapp?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.