Författarens egna ord.

God morgon alla söta.

Igår var det full speed här på bloggen såg jag idag. Spännande, var kanske många som var kalasnyfikna? Så var det förra året med vet jag hade massor som läste. Vissa vet jag ju vilka ni är, men som vissa besöker mig dagligen men lämnar aldrig ett spår och har aldrig gjort. Vet några av er för ni har outat er i verkligheten. Men är mer nyfiken på dom som aldrig berättat något om sig själva som helt enkelt lyser med att vara aktiva här men aldrig vågar skriva något. Vilka ni är, och hur ni hittade hit till lilla mig i lilla Falun. ÄR i alla fall glad för ni allihopa läser. DET är jätte kul att se, både återkommande, nya och gamla besöka min blogg för det betyder ju att jag förmedlar något i alla fall. Jag som mest skriver för att få upplopp i min lilla fantasivärld. Hehe, eller som Anna sa en gång. Du är så djup Madde, ibland blir man oroad för det låter som du mår skit dåligt. Haha jag är DJUP, men jag mår inte skit dåligt. Jag har väl bara förmågan att formulera mig poetiskt i ord och beskriva känslorna som dalar därinne i mitt inre som kallas själen.

Idag ska jag iväg till lung och allergikliniken efter jag lämnat William. Ska dit och få min stabilisering, tar ju sprutor var 6 vecka mot astman och allergin sen jag 2007. Sen det finns säkert massor som har invändningar på att skjuta in preparat i kroppen, men för mig som haft allergi så länge jag kan minnas, som har astma är det faktum att få dom är sprutorna helt UNDERBART. Framför allt när jag inser att jag kan befinna mig i samma rum som en hund utan problem, förut fick jag andnöd efter 10 minuter. Att jag kan klappa en katt bara jag tvättar händerna efteråt, för trots att jag inte tar stabiliseringen mot katter så har min allergi mot dom blivit BÄTTRE. Jag kan sitta på gräsmattan på sommaren eller få en blomma i handen av William, och kan njuta av att se björkarnas gröna blad komma fram.

För folk utan allergi är det här sån självklarhet för mig betydde det plåga, svårt att andas och dödsångest. Stabiliseringen har gjort mig frisk, det är värt 6 veckors varierande läkarbesök i 3 år för att slippa vara sjuk.

När jag är klar där ska jag till maxi köpa bacon för baconröra ikväll, sen ska jag hem och ringa blodmottagningen, såg att jag får ge blod nu igen den 12e tänkte ge då, sen ska jag nog göra 2 nya hål i öronen så jag istället för 4 kommer ha 6 hål.

NÄ nu ska jag hetsa William.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: