Brossan kom hit idag gick han köpte filmen Tarzan (disney) till William i present och sen så gick vi förbi donken och köpte lite mat. Jag nuggets helt såld på dessa nu.
Efteråt drog vi hemåt och såg vem satte dit roger rabbit och William tyckte den var riktigt kul trots att den är på engelska. William garvade och somnade rätt snabbt efter min bror åkt hemåt. Känns som det här blev väldigt informativt nu. Gah hatar informativa inlägg.

Fick erbjudande kod på CDON.COM för dvd boxar säsong 2 och sen såg jag att det var rea på lite disney filmer, det verkligen spänner och drar inom mig en röst verkligen BER mig att “handla handla”. Inte bra. Jag samlar ju på disney klassikerna.

Vad gör ni alla ikväll? Har ni haft en fin dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: