Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Oro obefogad!

TACK!

Mitt Wii är i Falun  klockan 15.00, skönt som bara den. Blev dock lite nervig när jag såg folks omdömen men det gick bra för mig i alla fall. Vilket känns bra nu behöver jag inte oroa mig och kan vänta tills klockan 15.00 med att spela. Kan ju gå ner då direkt när jag hämtat William och hämta spelet så är de ur vägen så kan jag passa på att köpa frukt och mackor till William också. Jag försöker undvika bröd.

Imorgon blev jag bokad på jobb också. 8.30-15.00 skönt behöver pengarna!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: