Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Skrämmande vinter!

Läst på fler och fler ställen nu hur VINTERN börjar knacka på dörren. Jag önskar så klar som vare år att det inte ska bli någon vinter. Jag hatar vintern och snö, och det där med. ÅH vad härligt när det är alldeles vitt köper jag inte, vinter är skit och dessutom kallt.
När andra säger: ÅH va härligt med snö.
Säger jag: FY fan för kyla. Jag är en riktig jävla fryslort och blir på dåligt humör när det är kallt.

När andra säger ÅH åka skoter/skidor.
Säger jag: Ut i kylan frivilligt och frysa om fötterna?

När andra säger JULAFTON utan snö går inte!
Säger jag, JO det går alldeles utmärkt julen 2006 när det var varm grader och helt bart på marken var den bästa julen på flera år. FLER såna tack!

Men tänk för alla barns skull dom vill ju göra snögubbar.
Men tänk då på att det är 1 dag under hela jävla vintern dom gör det på sen tröttnar dom på det där. Så står dom där snögubbarna och tar flera månader på sig att smälta när våren äntligen börjar komma.

SEN var årets vinter hemskt den var ju fan inte helt borta i början av Maj ens. NEJ jag vill inte ha vinter ännu, visst jag är inte för global uppvärmning för djuren som blir av med sin snös skull, men annars får det gärna vara lite uppvärmning så man slipper snö och kalla fötter.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa