Jag det är jag. Förra året köpte jag en didriksson jacka åt mig själv, just för att kunna ANVÄNDA den ofta. Betalade 1300 för jackan och förväntade mig att få en jacka för priset, nu har den liksom 99% av alla mina märkes jackor gått sönder i dragkedjan. Dom andra jackorna billigt skit från HM har aldrig gått sönder men så fort jag lägger lite mer pengar så VIPS pajar dragkedjan, jag vägrar köpa en ny jacka så nu ska Björns farmor som känner en kvinna som syr i dragkedjor fixa det här år mig. Tänkte då passa på att skicka med två till jackor och helt enkelt köpa mig 3 stycken dragkedjor. Min favoritjacka ska med, köpte den på JC 2005 med Linn om jag inte minns fel? Den är i camotyg och jag ÄLSKAR den. Verkligen älskar, om den nu blir lagad kan jag använda den i vinter också. Bästaste jackan ever.

Har ni någon favoritjacka och finns det något som gått sönder som ni stört er extremt mycket över? Berätta.

10 kommentarer

 1. Oh jag hatar när dragkedjor går sönder, speciellt på jackor :/ Jag blev lite irriterad när dragkedjan på min handväska gick sönder första gången jag använde den. Visst det var en superbillig från ginatricot men ändå irriterande.

  sv: Jag bor i Sävar, ca 2 mil norr om Umeå 🙂
  EmmaKP recently posted..Hjälp Mig

  1. EmmaKP – AHA 😀 . Jag trodde du bodde neråt i landet ^^, . Det är skit surt när sånt går sönder 🙁 . Man vill verkligen inte att grejer ska paja på en gång 🙁

 2. Haha jag tycker inte att du är snål! Jag hade gjort samma sak. Lika bra det! Själv hade jag haft min dyra vinterjacka i typ 4 år. Nu började den också gå sönder och tyckte det var lika bra med en ny 🙂
  Zoofie recently posted..The Runaways

  1. Zoofie – Skönt med nytt också. Hehe man känner sig snål när man inte köper nytt men känner att jag faktiskt inte vill lägga massa pengar på fler jackor :-p

 3. Jag har “bara” två vinterjackor, min favvo är min Peak Performance, varm & go. Minus är att den är kort, jag vill gärna ha en ny som går ner över baken. 🙂
  Ewe recently posted..Lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: