Dark Mode Off / On
Kläder

House of lola

Hade party idag och jag måste bara säga TRE små ord ” JAG ÄR KÄR ” vilka kläder! Jag blev helt ååååh. Dyra dock men så himla fina, för mig blev det en klänning som var så sjukt vacker vilket fall och en mössa båda med älvor på. Jag är ju kär i ÄLVOR, det är inte för INTE jag valde en älva som tatuering. Älvor har alltid förtrollat mig, deras oskuldsfullhet blandat med kvinnlighet.

NU är house of lola min stora favorit bland alla klädpartyn och jag längtar tills vår när nästa kollektions släpps. Dessa får man inte missa!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: