House of lola

Hade party idag och jag måste bara säga TRE små ord ” JAG ÄR KÄR ” vilka kläder! Jag blev helt ååååh. Dyra dock men så himla fina, för mig blev det en klänning som var så sjukt vacker vilket fall och en mössa båda med älvor på. Jag är ju kär i ÄLVOR, det är inte för INTE jag valde en älva som tatuering. Älvor har alltid förtrollat mig, deras oskuldsfullhet blandat med kvinnlighet.

NU är house of lola min stora favorit bland alla klädpartyn och jag längtar tills vår när nästa kollektions släpps. Dessa får man inte missa!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “House of lola

 • 30 oktober, 2010 at 22:22
  Permalink

  Min mamma är också kär i Lola kläderna hon anordnade också ett House of lola party 😉
  Felicia recently posted..Stan med Fanny

  Reply
  • 30 oktober, 2010 at 22:35
   Permalink

   Felicia – Va kul 😀 . Dom har så mycket fint tycker jag 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: