Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Skriva.

Sorry att jag varit borta hela tiden. Känns som jag helt missbrukar bloggen. Idag har varit hem hemsk dag har ont i hela kroppen och längtar efter att få sova. Ska snart bege mig till sängen. Morgondagen ser inte precis lika illa ut fast det är fortfarande massor med jobb kvar. Jag har inte samvete att se sånt som jag fick se idag, jag fick lov att göra något åt saken. Jag är helt slut och det här jag gjort skulle kostat 30.000 om inte jag gjort det jag gjort idag, städat en lägenhet är vad jag gjort. Inte min egen utan någon annans.

Ska som sagt bege mig till sängen, lär upp imorgon igen. Har inget annat val en att göra detta. Skriver mera imorgon när jag är klar, för just nu behöver jag vila.

Umgåtts med Brossan hela dagen, vi har verkligen gjort ett ett jobb för 10 pers själva. 7 timmar har det tagit för oss. SJU jävla timmar, det inte direkt det man vill pyssla med sin lediga dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.