fbpx
Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Lite dåligt med skriva hära.

Idag har vi varit med Björn, drog till Kniva och gick på berget, lekte med Williams kattunge Harry och såg hur det brann i Hosjö.

Kollade på Harry Potter (första filmen) som jag har på dvd och bestämde mig för att köpa dom i HD, har nu alla utom halvblodsprinsen på blu-ray men alla på dvd så ska sälja dvdorna och ha blu-ray istället kändes värt det för filmen kostade 390 kr men jag hade rabatt på onoff kortet så fick den för 320 något som kändes riktigt bra. Mattias kom hit så vi såg draktränaren då jag blev sugen att se den efter att Sophie skrivit om den i sin blogg. Den var riktigt bra faktiskt och William var riktigt imponerad av filmen. När William lagt sig såg jag och Mattias (min bror) på the big bang theory. Ska bara vänta nu på att han hör av sig så ska jag sen gå och sova. Är så sjukt trött.

Slänger in bilder i från idag (shopping kommer efter)

Williams lilla Harry (Potter)

Utslagen hjälte

Björns farmors ena katt.
Verkligen STORA ögon!

Gowsas

Små hungriga fåglar.

BLEV riktigt nöjd med denna!

Lucas och William kollar på utsikten.

Vackert!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: