Författarens egna ord. A day in November
Författarens egna ord.

A day in November

Befinner mig i Björns säng med William som tar 95% av sängen och lämnar resterande fem åt mig.Vi ska sova här i natt.
Dagen har bestått av, seg morgon och sen kom Lisa hem till mig, kokade 2 koppar kaffe åt henne själv drack jag vaniljte.Snackade och när hon drog hem så skrev Björn på msn bestämde att han skulle hämta upp oss så skulle vi dra till citygross, vi körde förbi kopparstadens bobutik så lånade med mig tapet kataloger då william ska få nya i sitt rum, ska dock höra mig för extra imorgon om “hall “som enligt mig egentligen inte är en hall om jag kan få tapet där, känna lite som vit målad väv där kan kännas sjukhus ty, i alla fall drog till citygeoss där köpte jag bröd samt godis onyttig som jag var idag.
Kom hem till björn som bjöd på kalvstek, hemgjord rödvinsås, sparris och någon form av potatis var SJUKT GOTT, björns pappa kom hit också.William köpte ett lego harry potter med hagrids stuga för sina födelsedagapengar på citygross (bild kommer imorgon) så han och björn började bygga och jag somnade haha, pinsamt värre =p.Sen bestämde vi oss för att sova här och jag och björn kollade på någon film med john travolta utspelade sig i paris riktigt bra var den.Minns när jag såg grease och var typ 15 kanske tyckte han var såååå snygg.Haha, jag har någon grej med killar som är lite mystiska badboys och har 60’s tals frilla.Fast nu är han inte het längre glodde på den yngre karln i filmen vilja grr het karl!Nä nu ska jag sova, chiooo, vi hörs i möra!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: