Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Skräck.

Vi drog till Björn han bjöd på fisk och potatis. Sen spelades det lite tvspel där och jag satt och försökte klämma en finne tills jag insåg att fan de där måste vara de där födelsemärket jag upptäckte för 3 år sedan. Det döljer sig så bra under mitt hår att jag sällan / aldrig märkar av det. Så gick in och fick cancer ångest igen. FAN de där jävla märket jag har till och med något svagt minne av att jag frågat om det och att dom sagt att de är ofarligt men jag ska fan ringa VCT imorgon för att vara helt säker så jag inte drömt något. Den har inte vuxit eller så utan nu var det en finne under och då blev jag skit nervös. Den ligger under håret så jag ser den typ aldrig när jag ser den tänker jag cancer. Jävla hypokondriker jag är, jag är så sjukt livrädd för cancer så det finns inte ord för det. FÅ saker är jag så rädd för som just cancer. Det är egentligen döden jag är MEST rädd för, och cancer och död går lite hand i hand för mig. Många jag känner som just cancern tagit ifrån jorden och därför bli jag rädd. Ska kolla upp det där imorgon, tror att de kanske får mig att lugna mig något.

13 Comments

  1. Frida – Hehe visst är de 😉 . Just nu är det -2,1 här, som minst har det varit -10,5 då ville jag gräva mig ner till andra sidan jordklotet 😉 *S* (runt jul/nyår brukar det bli som kallast så håller det sig så tills februari ut typ. Brukar väl ligga runt -30 då) , har ni de kallt? 🙂

 1. jag har en sån jätte stor födelsemärke på högra armen. Har tänkt o kolla upp den, men inte vågat. Vet inte ens vart man skulle ringa.

  1. Kadri – Det är verkligen inte roligt med sånt där oron är rejäl. Jag ringde till vårdcentralen, ska dit på koll på tisdag. Du kanske ska prova de du också? Tror man blir lugnare då.

 2. Jag fick komma in på koll på sjukan för att titta på en äcklig vårtleverfläck, han kollade snabbt & frågade om han skulle ta bort den på en gång. Skönt det, nu kan jag ha tighta trosor utan att få skavsår vid bikinilinjen 😉 haha vårtmutta!
  Har du tagit bort fläckar förr? Det hade inte jag men det gick fort & gjorde iaf inte ont.

  1. KalsongMorsan – ÅH tack för de svaret <3 . Alltså känns som jag blir lugn för alla som säger något. Hehe blir så paranoid när jag ser något, men verkar som fler har så då blir jag faktiskt lugnare. Hehe, är sån där som tänker CANCER direkt jag ser något. Är livrädd för den sjukdomen.
   Har aldrig tagit bort någon, de där är väl typ den ända jag haft? Har typ såna där små på olika ställen men ingen stor som denna :-p . Låter som det tas bort rätt smidigt då? Fick tid till vct på tisdag så ska dit då, hoppas dom plockar bort den 😉

   1. Min kompis ”opererade” bort sin & fick sy några stygn men jag fick lokalbedövning & sen klippte han bort den. Tjoff, borta. Gjorde inget ont alls & jag skulle inte vilja sy. Hoppas de tar bort den, säg att den besvärar dig 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: