Ingredienser:
1-2 burkar med bluechees
1-2 burkar creme friché
1 paket bacon
2-3 kyckling filér
Värm upp kycklingen i ugnen tills den är helt genomstekt (dvs inget rött i)
När du gjort detta tar du och skär kycklingen i små tärningar.
Strimla bacon i en stekpanna och värm på lite lätt, när baconet börjat bli lite varmt (EJ knaper stekt) slänger du i bluecheesen och creme frichén och kycklingen. Låt detta värmas upp så det puttrar tillsätt salt och peppar. Ta av stekpannan och häll allt i en form. Ställ in i ugnen i cirka 5 minuter, ta ut och ät med klyftpotatis och sallad.
DET är sjukt gott och jag rekommenderar er verkligen att göra detta.
[…] Länka er till sidan via den här länken. Posted in Studentlivet […]
Ja det verkade både lätt & gott. Finns så mkt man skulle provat, men det blir aldrig av.
KackMarie – De är bus enkelt 🙂
[…] Genväg till Receptet. Posted in Mat och bak. […]
Håller med, lät ju gott! 🙂 Måste fråga bara, vad är blue cheese för något?
Malle – Det är möggelost fast smält. Den smakar inte alls möggelost utan är mer mild i smaken. 🙂
Okej, tänkte att det borde va något sånt! Har aldrig sett det nånstans :S
Malle – Det är creme boinsour eller hur det kan stavas på burk. Dom brukar finnas vid såna burkar 🙂
[…] Genväg till Receptet. […]
[…] Länka er till sidan via den här länken. […]