Jag kände det idag när jag kom in hur jag liksom WOW, jag trivdes direkt. Det kändes riktigt bra. Pratade med min handledare och sen gick vi ut till eleverna och jag fick vara med på svenskan. Satt dock mest med men berättade vem jag var. Eleverna undrade om jag blev chockad om folk kom försent, hehe jag sa då att “Nej det blir jag inte jag var lika själv, jag gick inte ut med topp betyg från skolan. Men på grund av de så vet jag också att ni som sitter här kan lyckas allihopa.” Min handledare sa då att de är bra med en lärarstudent som tror på eleverna och vet att ni kan. Det kändes bra att höra, hellre är jag ärlig och talar om som det är att jag verkligen inte var någon elev med MVG i alla ämnen än att låtsas vara någon jag inte varit. Eleverna frågade och jag var ärlig, jag tror på att ärlighet varar längst. Efter lektionen kom en elev och sa “va skön inställning du har för att vara lärare” , DET tog jag som en komplimang. Dels för att sånt säger inte elever i den åldern utan att mena det och dels kanske dom kände en viss trygghet i att jag var ärlig. De känns bra. Jag kommer att trivas där.

Drog hemåt med bussen, sen var det bara att gå och hämta William. Gick hemåt och spelade lite super mario bros wii medan William byggde lego. Råkade somna på soffan och Björn kom hit och lagade mat. Imorgon ska jag laga, kyckling och baconröra med klyftpotatis. Är sjukt gott och så enkelt.

Det är jätte enkelt att göra om någon är sugen, lägger till bacon och kycklingröran under det här inlägget så ni kan ta del av det. Tyvärr har jag ingen bild men kan fotografera imorgon så ni får se.

Länka er till sidan via den här länken.

2 kommentarer

  1. Tänk att jag har så svårt att se dej jobba med högstedie ungdomar. 🙂 Men sen har vi inte träffats på bra länge heller & vi har nog förändrats en hel del båda två sen dess, så inte så konstigt kanske. 🙂
    KackMarie recently posted..Hormoner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: