Questions & Answers

Frågor.

På sista tiden har det kommit en del frågor till mig. Därför tänkte jag passa på att göra en frågor och svar här. Ni får fråga precis vad som helst ska svara helt ärlig och berätta exakt vad jag menar. Det behöver inte alls handla om “mig” som person utan går bra att fråga om att skaffa domän, överflyttning från blogg.se till wordpress, webbdesign, högskolestudier, läraryrket, min bakgrund, relationer osv. Ordet är helt fritt fråga på här så ska jag svara er så får ni snabba svar direkt på era frågor.

So bring it on!

9 Comments

  1. Och så missade jag tydligen den stora grå texten här ovanför :O Sorry. Men blivande fröken? Jag har nämligen flyttat till Gbg för att plugga till lärare. Vilka ämnen ska du undervisa i?
    Karin recently posted..Fusk till The Sims 3!

  2. Sv: Jag har inte börjat än, jag vet inte vad jag är antagen till förrän 10:e dec :/ Men jag har sökt svenska, religion och engelska. Sex och samlevnad låter kul, undrar om det går att läsa här :O
    Karin recently posted..Fusk till The Sims 3!

    1. Karin – Aha, då förstår jag. Spännande kurser 🙂 , lärarprogrammet är toppen. Jag har läste på högskolan Dalarna, mitt universitetet, umeå universitet och alla skiljer sig i massor men jag tycker det är INTRESSANT och helt klart ett jobb jag vill jobba med. Hoppas du kommer in 🙂 . Sex och samlevnad är skit kul, det går säkert att söka på kurser på distans annars. Jag har provat både campus och distans studier. Ämnet sex och samlevnad kommer få väldigt stor tyngd i och med nya läroplanen så jag rekommenderar dig att läsa en sån kurs om du hittar någon lämplig.

  3. […] fick lite frågor igår. Vissa inte direkta till inlägget men jag tänkte att jag tar med dessa också så kan fler folk få se svaren.  Markerar texten med […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: