Frågor.

På sista tiden har det kommit en del frågor till mig. Därför tänkte jag passa på att göra en frågor och svar här. Ni får fråga precis vad som helst ska svara helt ärlig och berätta exakt vad jag menar. Det behöver inte alls handla om “mig” som person utan går bra att fråga om att skaffa domän, överflyttning från blogg.se till wordpress, webbdesign, högskolestudier, läraryrket, min bakgrund, relationer osv. Ordet är helt fritt fråga på här så ska jag svara er så får ni snabba svar direkt på era frågor.

So bring it on!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

9 thoughts on “Frågor.

 • 17 november, 2010 at 09:54
  Permalink

  vad kul med frågor och svar =)
  Jo tackar de är alltid kul att vinna ju =)

  Trivs du i falun? kram
  Linda – En Vimsig Mamma recently posted..God Natt

  Reply
 • 17 november, 2010 at 13:37
  Permalink

  Sv: Jasså 😀 Jag brukade åka till Borlänge då och då, men jag bodde i Mora 🙂

  Reply
 • 17 november, 2010 at 13:39
  Permalink

  Och så missade jag tydligen den stora grå texten här ovanför :O Sorry. Men blivande fröken? Jag har nämligen flyttat till Gbg för att plugga till lärare. Vilka ämnen ska du undervisa i?
  Karin recently posted..Fusk till The Sims 3!

  Reply
  • 18 november, 2010 at 09:34
   Permalink

   Japp de stämmer 😀 . Svenska och svenska som andra språks lärare ska jag bli 🙂

   Reply
 • 17 november, 2010 at 14:00
  Permalink

  Sv: Jag har inte börjat än, jag vet inte vad jag är antagen till förrän 10:e dec :/ Men jag har sökt svenska, religion och engelska. Sex och samlevnad låter kul, undrar om det går att läsa här :O
  Karin recently posted..Fusk till The Sims 3!

  Reply
  • 17 november, 2010 at 21:27
   Permalink

   Karin – Aha, då förstår jag. Spännande kurser 🙂 , lärarprogrammet är toppen. Jag har läste på högskolan Dalarna, mitt universitetet, umeå universitet och alla skiljer sig i massor men jag tycker det är INTRESSANT och helt klart ett jobb jag vill jobba med. Hoppas du kommer in 🙂 . Sex och samlevnad är skit kul, det går säkert att söka på kurser på distans annars. Jag har provat både campus och distans studier. Ämnet sex och samlevnad kommer få väldigt stor tyngd i och med nya läroplanen så jag rekommenderar dig att läsa en sån kurs om du hittar någon lämplig.

   Reply
 • Pingback:Svar.

 • Pingback:Svar. - Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: