Dagen.

Haha jag är sånt flum. Jag trodde att jag skulle ha seminarium imorgon men visade sig vara nästa onsdag smart drag *S*.

I alla fall har jag plockat, städat och diskat idag. Gick och hämtade William på skolan, gick hem såg lite på tv och åt glass i soffan på William önskemål. Blev spagetti och köttfärssås till middag. William tjatade och tjatade på att jag skulle spela super mario bros wii så började med de, Björn kom hit och spelade också. Fan vi blir helt besatt båda jag och Björn sen sitter vi och retar upp varandra. MARIO är verkligen allvarliga grejer *haha* .

Är sugen på att baka, får se blir nog nästa vecka kanske så kan jag ha lite adventsfika här på söndagen  28:onde så kan jag höra om brossan ska komma förbi också.

Vad har ni andra gjort idag?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

13 thoughts on “Dagen.

  1. Linda – Visst är de 😀 . hehe ni får flytta till Falun då 😉 . finns en trea längre bort på gatan här som ser precis lika ut som finns ute 😉

 1. Godmorgon!
  Mysigt mysigt med glass och super mario . Vi spelar också new super mario bros wii här hemma , och visst fanken blir man beroende :O Haha . Man kan ju knappt sluta ! 🙂
  Har ni spelat det nya galaxy ?

  Ja , jag tror bannemej jag ska baka lussekatter snart . Handlar lite saffran ikväll så får vi hoppas jag får tid till bak en dag 🙂

  Kram
  Jennie recently posted..Tips 26 – Dålig lukt i avloppet önskemål av läsare

  1. Jennie – Haha känner igen de där. Har inte nyaste galaxy man ska nog köpa har första 🙂 , men jag är lite spelsamlare *S*. Har ni det? Åh va gott med lussekatter 😀 . Hoppas ni får en fin dag. kramar

  1. Nina, mamma till Hugo, Max och Vincent – Du/ni får skaffa ett wii 😀 . Det är helt klart värt priset och så himla roligt 😀 . Nu är vi visserligen en spelnördfamilj som har PS3, Wii och Xbox360 men min favorit är helt klart wii:et, tror det är mer tjej-spel också *s*. Fast för William är det också roligt, enkelt så jag tycker att har man barn och vill ha tv-spel ska man satsa på nintendo wii sen är det ju ett plus att man kan spela gamla klassiker från gamla 8-bitars också 😀 . Jag köpte vårat wii genom internet för 1600, så det är rätt okej priser på dom 🙂 . Fick med resort och vanliga wii sport då 🙂 .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: