Sitter här och kikar runt på nätet lite. Eller jag ska strax duscha. Fattar inte varför men på sista tiden har jag vaknat flera gånger per natt och sover JÄTTE dåligt. Det här är inte de minsta kul. Jag hatar att vakna och inte få sova ut. Men men, antar att det finns en anledning för det.

Blir seminarium idag och jag är bokstavligt talat nervös. Seminarium i svenska som andra språk utbildningen som jag läser, min första delkurs av 7 tänkte försöka kombinera resterande fyra för nästa termin samtidigt som jag läser svenska 1. Då blir jag klar med 30 hp av de i vår och sen ska jag läsa 15 hp av de nästa höst och resterande 15 hp i samband med att jag läser pedagogiskt arbete två, dock har jag en aning om att det blir tufft att läsa samtidigt som pedagogiskt arbete två därför skulle jag helst vilja göra 3 extra hp till nästa HT också så får man endast pedagogiskt arbete att läsa sen, sen OM det blir 15 hp med sex och samlevnadskursen nästa år också skulle jag vilja läsa den med. Kursen är verkligen givande och jag känner att man lär sig massor av den.

Nä duscha var det, ja just ja. Kommit massor med frågor på sista tiden, om mitt liv och sånt. Tänkte att jag skulle ta och svara på lite frågor ni har så jag gör en tråd så kan ni ställa precis vilka frågor ni vill. Skapar den tråden här ovanför så kan ni bara skriva det ni funderar på där sen.

4 kommentarer

  1. Inte konstigt att du har svårt att sova om du som nu varit nervös inför seminariumet idag. 🙂 Även fast du kanske inte märker av det själv så ligger det ju i ditt undermedvetna.
    KackMarie recently posted..Hormoner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: