6 kommentarer

    1. Linda – En vimsig Mamma – Visst är det gott? 😀 . Jag älskar tacos! Ja kika, finns ju både bra och dåliga områden i den här stan, men så är det ju på alla ställen 🙂 . Finns ju rätt bra hyror på tex fyrorna treor är lite dyrare. Är ni sugna på att flytta till Falun? 🙂

    1. Nina, mamma till Huga, Max & Vincent – Ja tacos är riktigt gott och enkelt 😀 . Jo filmen var bra, har sett den förut med men William älskar dom 😉 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: