Lung och allergimottagningen.

Så var sprutorna tagna, känns bra att ha det gjort. William är lämnad på skolan sedan cirka en timme tillbaka och vädret i Falun är KYLA och dystert.

Jag har en grej att bekänna! Jag har insett att jag älskar att läsa ALLERS! Så nu var det ute… Herre gud, jag gick från Veckorevyn till mama och nu tredje steget ALLERS!
Till saken hör att jag gillar deras korsord (GAH) och “Jag måste få berätta” , jag är helt besatt av dom där sen sitter jag på lung och allergikliniken och måste kämpa tillbaka tårarna för att inte bryta ut i storböl över alla dessa sorgliga saker som beskrivs i tidningen. Idag var det en syster som kände att hennes bror får all uppmärksamhet på grund av att han är numera är fri från sina drogproblem. Föräldrarna har tagit lån för hans skulder och sånt, systern skrev att hon älskade sin bror men kände att hon saknade sina föräldrar. Jag fick tårar i ögonen men höll dom inom mig. TÄNK om jag skulle börjat blöa där i väntrummet “YOHO”.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Lung och allergimottagningen.

 • 22 november, 2010 at 09:47
  Permalink

  kul att du tycker det! lika kul varje gång att läsa din blogg!
  Du jag hade verkligen börjat böla om jag läst de där, därför brukar jag aldrig läsa sånna tidningar offentligt! haha
  stackars tjej! kram
  Linda – En Vimsig Mamma recently posted..Dag01 – Om Mig

  Reply
  • 22 november, 2010 at 12:19
   Permalink

   Va kul att du tycker så 😀

   Reply
 • 22 november, 2010 at 10:58
  Permalink

  Tant-varning här oxå alltså. Haha Min käre sambo trodde inte det var sant nör det börjde ramla ner Allers tidningar här hemma. 🙂 Har nu varit prenumerant sen ngn månad tebax. Håller med, lite pinsamt att avslöja.. 😀
  Ja den artikeln var grym som du nämnde.
  KackMarie recently posted..Magsjuka

  Reply
  • 22 november, 2010 at 12:24
   Permalink

   KackMarie – Haha man börjar bli gammal 😀 . haha

   Reply
  • 22 november, 2010 at 13:09
   Permalink

   Daniel – Hehe, jag tycker den är jätte bra 😀 . Ja veckans kriminalfall är också väldigt bra, vissa människor där är ju helt galna 😀 .
   Ja visst är dom 🙁 . Minns när jag läste om en kvinna vars man försvunnit och lämnade henne med barn och massa skulder dom eftersom inte kroppen hittades fick hon betala skulderna i flera år, sen efter 15 år när dom dödsförklarat mannen visade det sig att han LEVDE, att han bytt identitet och gift om sig 😮 , då grät jag också för den där kvinnans skull 😉

   Reply
 • 22 november, 2010 at 15:19
  Permalink

  Hahaha.. Vad rolig du är.. Men jag måste erkänna att jag med läser Allers typ hemma hos min sambos föräldrar eller morföräldrar.. Ibland står det ju rätt intressanta saker och korsord är alltid kul tycker jag..:-) Så du är nog inte ensam!
  Sarah recently posted..Komsi komsi lilla jul…

  Reply
  • 22 november, 2010 at 21:11
   Permalink

   Sarah -HAHA vilken tur 😉 . Känns ju något pinsamt att man gillar sånt ändå :-p . Bara, jaha tantvarning? 😉

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: