Länkbyte – Tiobarnsmamman.se Camilla.

Namnlös

Jag och tiobarnsmamman Camilla ifrån Särna i norra Dalarna, kände för att göra ett litet länkbyte med varandra. Jag tycker absolut att ni ska besöka hennes sida, hon är en jättegullig tjej som jag träffade första gången när hon fick sitt nionde barn. Hon har jättefina naturbilder på sin sida från vackra fjällmiljöer och skriver mycket om familjelivet. Hon har barn mellan småbarn och tonår, och nyss har dem skaffat en söt lin hundvalp till familjen också. Kika in där vetja!

Vill fler göra länkbyte ställer jag gärna upp med saken.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

4 thoughts on “Länkbyte – Tiobarnsmamman.se Camilla.

 • 1 september, 2015 at 19:47
  Permalink

  Henne måste jag titta in hos!
  Vill du länkbyta med mig blir jag glad, hör gärna av dig =)

  Reply
  • 2 september, 2015 at 21:01
   Permalink

   Gör det 😀 . Hon är helhärlig :). Absolut det skulle jag kunna göra 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: