Dark Mode Off / On
Gästbloggare

Länkbyte – Tiobarnsmamman.se Camilla.

Namnlös

Jag och tiobarnsmamman Camilla ifrån Särna i norra Dalarna, kände för att göra ett litet länkbyte med varandra. Jag tycker absolut att ni ska besöka hennes sida, hon är en jättegullig tjej som jag träffade första gången när hon fick sitt nionde barn. Hon har jättefina naturbilder på sin sida från vackra fjällmiljöer och skriver mycket om familjelivet. Hon har barn mellan småbarn och tonår, och nyss har dem skaffat en söt lin hundvalp till familjen också. Kika in där vetja!

Vill fler göra länkbyte ställer jag gärna upp med saken.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: