Gynekologi

Morgon eller förmiddag?

Nyss gått upp vaknade dock vid åtta tiden. Ska ta och duscha nu, legat i sängen en stund och slösurfat med mobilen. William glor på tv, vi är sjuka fortfarande. INTE najs alls.

Fick mens idag 2 dagar för tidigt den här gången förra gången fick jag 3 dagar försent. BRA man kan planera vardagen… SUCK, jag funderar skarpt på att börja med ägglossningstester för då borde jag kunna räkna ut exakt när mensen kommer och slippa känna mig så jävla deppad. Jag hatar MENS, jag hatar det tills sån grad att jag känner mig ledsen när jag får den och det gör jag idag. Inte för att jag skulle vilja slippa mensen helt heller då skulle man väl bli nervös för de och undra varför den inte kommer om man kommit i tidigt klimakterium eller något sådant. Jag är ju hypokondriker. Kändes också som att jag aldrig mer vill ha sex efter sex och samlevnadskursen i torsdags när vi diskuterade virus och bakterier, klamydia hit och kondylom dit. HIV och andra hemska sjukdomar som fick mig att överväga att aldrig mera ha sex.

Nu tillhör jag inte dom som går runt och har sex med massa folk, snarare tvärt om. Men ändå skrämmer det mig att man kan få klamydia i ögonen och i halsen. BLÄ liksom!
För skydd mot dessa vidriga små basilusker och virusar fick vi denna av barnmorskan från ungdomsmottagningen i Borlänge som föreläste för oss. Så den ska väl på min nyckelknippa då.

Skyddsplast

Om du vill ha gummi i all hast.

Related Tags:

2 Comments

  1. Jo jag funderar på att starta eget.. ska på möte på skatteverket i mitten av december så får vi se 🙂 Iaf på fritiden borde man ju kunna ha!

    KRYA PÅ ER!!
    Lisa recently posted..Onsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: